29.12.2017

Информация

Повече за продукта

Модерен диван

Удължава живота на дивана

Подмяната на мебели често изисква време и не малко средства. Еластичните калъфи за дивани ще внесат забележителна промяна във вашия дом, бързо и на разумна цена.

Щастливо дете, гордо от своето произведение

За семейства с малки деца

Децата обожават да рисуват, но не винаги избират подходящо място за това. Нека те творят, а вие вместо да се ядосвате, изперете калъфите за мека мебел във вашата перална машина.

Котката или дивана?

Котката или дивана?

Отговорът е: И двете! Еластичните калъфи осигуряват сигурна защита на вашите мебели. Така домашните любимци играят на воля, а вие сте спокойни за меката си мебел.

Умора след почистване на диван

Лесно поставяне и поддръжка

Няма нужда да прекарате целият следобед в опити да изперете дамаската на мебелите. По-добре си направете чаша кафе и пуснете калъфите в пералнята. Слагането и свалянето им е много лесно.

Мръсен диван

Предпазва новата мека мебел

Последното, което искате е да изцапате новия си диван. Това обаче, може да се случи на всеки и никой не е застрахован. За разлика от дамаската, калъфите за дивани се почистват бързо и лесно.

Калъф за диван AKARI

Преобразява мебелите

Искате да сте в крак с последните модни тенденции или просто обичате разнообразието? С еластичните калъфи за дивани можете да сменяте визията на мебелите си, всеки път, когато ви хрумне.

Поддръжка и замяна

Почистване на диван от замърсявания

Поддръжка

Калъфите за дивани са изключително практични за поддръжка, подходящи за пране в домашни условия, без използване на сушилня. Вижте инструкциите за пране на етикета.

Калъфите за дивани са направени с единствената цел да ви осигурят удобство, а не затруднение. Поставянето им става за няколко минути, само в 3 стъпки. Срещате трудности с поставянето им? Няма проблем, свържете се с нас за да ви консултираме.

Замяна

Не сте избрали правилния размер или точния цвят? Няма място за притеснение, свържете се с нас и ще заменим закупеният от вас калъф за диван.

Доставка и общи условия

Лого Спиди

Елегантен калъф за диван

Доставка

Разходите за доставка на всяка поръчка са за сметка на Флекси Брандс ЕООД и се извършват с куриерска компания СПИДИ, ексклузивен партньор на Smart Homes.

Когато клиентът желае замяна с друг продукт, разходите за връщане на продукта и доставката на нов продукт са за негова сметка.

Общи условия

Всички продукти с марката Smart Homes се предлагат с гаранция от две години, съгласно изискванията на българското законодателство.

Всяка една направена поръчка на продукти с марката Smart Homes, независимо по какъв начин, се изработва по поръчка на клиента съгласно чл. 57 т.3 от ЗЗП и потребителят няма право за връщане, съгласно чл. 50 от ЗЗП. Възможно е леко разминаване в нюанса на предложените цветове на продуктите, спрямо този на реално изработените продукти.

За всички проблеми и рекламации, свързани с предлаганите продукти с марката Smart Homes, потребителите следва да се обръщат за разрешаване към Флекси Брандс ЕООД, а в случай че проблемът не може да бъде разрешен, потребителите имат право да се обърнат към КЗП https://kzp.bg за разрешаване на възникналите проблеми и рекламации.

На основание чл.181н, във връзка с чл.181п от Закона за защита на потребителите, Министърът на икономиката е утвърдил списък на признатите органи за алтернативно решаване на спорове  /АРС/ между потребители и търговци на територията на Република България. Всеки потребител, желаещ да се свърже с АРС, може да се обърне и към КЗП с адрес: гр. София 1000, пл. Славейков No 4А, ет.3, тел. +359 2 9330577, факс. +359 2 9884218; интернет страница: https://kzp.bg